Sportdiëtist

Sporters die veel trainen vragen veel van hun lichaam. Zowel bij jong talent als bij pro's is het belangrijk om het voedingspatroon goed in de gaten te houden. Topsporters moeten de bouwstoffen binnen krijgen die het lichaam elke dag nodig heeft.

Intime Physical werkt daarom samen met twee sportdiëtisten, Marcel Hesseling en Miranda Mahieu.

Marcel is goed bekend met de begeleiding van talent: met zijn eigen bedrijf Nutrimento is hij onderdeel van het Olympisch regiosteunpunt. In die rol heeft hij ook Olympische toppers als klanten, maar hij werkt ook voor de Jumbo-Lotto wielerploeg.

Miranda heeft een jarenlange ervaring als diëtiste in het Groene Hart Ziekenhuis. Inmiddels is zij ook gecertificeerd sportdiëtiste en heeft zij ook al sporters van Intime geadviseerd.

Marcel en Miranda zijn beschikbaar voor het geven van professionele voedingsadviezen. Belangrijk om de energiebalans in het lichaam te handhaven, en daarmee de kans op oververmoeidheid, blessures en overtraindheid te voorkomen. Met hun individuele begeleiding op het gebied van eten (en drinken) zijn zij een belangrijke spil in de begeleiding bij Intime Physical.

Contact
Marcel Hesseling
Praktijk:
Nutrimento
Tel. 0617 362 125
E-mail info@nutrimento.nl

Miranda Mahieu
Tel. 0620 045 549

 

top